Yatırımcılar

Yeni iş fikirlerine ve/veya girişimcilere yatırım yaparak ortaklık kurabilmeniz için doğru girişimcilerle karşılaşmanız gerekmektedir.Derneğimiz; Melek Yatırımcılar Network’üne sizi üye ederek, sizleri doğru girişimcilere yakınlaştırmayı amaçlamaktadır.
  • Adınız
  • Doğum Tarihiniz
  • Şehir
  • Telefon
  • Daha önce melek yatırımcılık yaptınız mı?
  • Soyadınız
  • E-Mail Adresiniz
  • Ülke
  • TBAA Akreditasyon Belgeniz
Her yatırım için ayırdığınız ortalama yatırım miktarı nedir ?

Yılda kaç yatırım yapmayı düşünüyorsunuz ? İlgilendiğiniz sektörleri belirtiniz (3000 karakter) Belirtmek istediğiniz özel bir şey varsa belirtiniz. (3000 karakter)
Yatırımcıların bu sitedeki ilgili data bölümlerini doldurarak verdikleri gerek kişisel gerekse iş fikirlerine ilişkin tüm bilgiler kamuya açıktır.Bu siteye bırakılan hiçbir bilgi gizli değildir ve yatırımcılar bunu bilerek bilgilerini paylaşmışlardır.Yatırımcılar bilgilerini bu sitedeki herhangi bir data paylaşım kısmına girerek peşinen Melek Yatırımcılar Derneği’ne söz konusu bilgileri derneğin arzu ettiği tüm üçüncü şahıslarla paylaşma yetkisini vermiş bulunmaktadırlar.